Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:
Mediehuset Friheden A/S
CVR nr: 42285951
Vandkunsten 8, 1. sal
1467 København K
Danmark

Priser og valuta
Alle priser er gældende udsalgspriser i danske kroner (DKK) inkl. moms.
Der tillægges omkostninger til levering ved bestilling.

Betaling
Følgende betalingsmidler modtages: VISA, Mastercard og MobilePay.
Mediehuset Friheden opkræver ikke gebyrer for at gennemføre transaktioner. Køber bliver opkrævet det beløb, som fremgår af bestillingen.

Bestilling og afsendelse af ordre
Køber modtager ordrebekræftelse, når bestillingen er gået igennem. Når der betales med kort, hæves beløbet først, når varen bliver pakket og afsendt.
Når vi har gjort din pakke klar, trækker vi betaling og sender pakken afsted, og køber modtager en e-mail med trackinginformationer.

Levering
Vi leverer til Danmark med GLS. Leveringspriser er som følgende:

Levering til GLS pakkeshop: 39 kr
Levering til erhvervsadresse: 39 kr
Levering til privatadresse: 49 kr
Gratis levering til GLS pakkeshops ved køb over 399 kr.

Vi afsender ordre to gange om ugen. Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage fra afsendelse. I perioder med helligdage, ferier eller spidsbelastningsperioder kan der forekomme længere afsendelses- og leveringstid. Er din pakke afsendt, skal du kontakte GLS for spørgsmål til din levering.

Du skal afhente din pakke fra pakkeshoppen, inden den tidsgrænse GLS sætter, som typisk er 7 hverdage. Bliver pakken sendt retur på grund af manglende afhentning, kontakter vi dig for at høre, om du vil have pakken gensendt eller pengene retur.
Kontakt os på hej@frihedsbrevet.dk, hvis du ikke nåede at hente din pakke.

Levering til Færøerne og udlandet
Ønsker du levering til Færøerne, kan du skrive til os på hej@frihedsbrevet.dk, så kan vi arrangere en særlig levering, som kan afhentes på redaktionen i Tórshavn. Vi kan dog ikke garantere det præcise leveringstidspunkt.

Vi leverer som udgangspunkt ikke til andre lande end Danmark, men du kan kontakte os på hej@frihedsbrevet.dk, hvis du har spørgsmål til eller vil forespørge på en levering til udlandet imod andre fragtpriser og leveringsomstændigheder.

Retur af varer
Ifølge dansk lovgivning har køber ret til at returnere sit køb inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du ønsker at returnere dit køb, skal du kontakte os på hej@frihedsbrevet.dk og meddele returen.

Varen/varerne skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og skal pakkes forsvarligt ind, så de ikke bliver beskadiget af fragten.

Returvarer skal sendes til erhvervsadresse:
Mediehuset Friheden
Vandkunsten 8, 1. sal
1467 København K
Danmark

Vi modtager kun returpakker, som er sendt direkte til vores erhvervsadresse, og vi forbeholder os derfor retten til ikke at tage imod returpakker, hvis de ikke er sendt direkte til vores erhvervsadresse.

Fragtomkostninger ved at returnere varen påhviler køberen. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil køber modtage sin betaling retur indenfor 14 dage efter modtagelse af den returnerede vare.

Såfremt køber ikke afhenter sin pakke eller nægter modtagelse, sendes pakken automatisk retur. I så fald vil prisen for returfragten trækkes fra det beløb, som tilbageføres til køber.

Reklamationsret
Som køber har du 2 års reklamationsret, såfremt en vare har en fejl, der var til stede, eller at årsagen til fejlen var til stede, da varen blev modtaget. Efter fejlen er konstateret, eller i tilfælde af modtagelse af en forkert vare ift. bestillingen, skal dette meddeles i rimelig tid – hurtigst muligt og helst inden for 2 måneder. 

Alle reklamationer skal meddeles pr. e-mail: hej@frihedsbrevet.dk, hvor fejlen tydeligt skal beskrives. Send gerne dokumentation i form af billeder. Her aftales det, hvordan reklamationen, retur og erstatning skal forløbe. 

Mediehuset Friheden dækker omkostninger til returnering af varer, der er omfattet af reklamationsretten.

Mediehuset Friheden forbeholder sig retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale beløbet tilbage.

Forbehold & ændringer
Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer, som vil blive informeret til køberen sammen med en løsning.

Mediehuset Friheden forbeholder sig retten til at ændre i vareudvalg, priser, forsendelse og handelsbetingelser ensidigt til enhver tid. Køberen er bundet af de gældende betingelser for købstidspunktet.

Persondatapolitik
Vi indsamler følgende informationer, når du køber på vores webshop:

Navn, adresse, email og telefonnummer.

Vi opbevarer og overleverer disse informationer til samarbejdende virksomheder, som er nødvendige for at kunne levere pakken til dig. Virksomhederne processerer kun information på vores vegne og må ikke bruge informationerne til eget formål.

Betalingsoplysninger bliver kun brugt til den enkelte transaktion og gemmes derfor ikke.

Den dataansvarlige er Mediehuset Friheden A/S.

Du har til hver en tid ret til at få oplyst, hvilken information vi har på dig, få rettet informationen eller slettet den. Kontakt os på hej@frihedsbrevet.dk

Øvrige handelsbetingelser
Øvrige handelsbetingelser på Frihedsbrevet kan læses på Frihedsbrevet.dk: https://frihedsbrevet.dk/persondatapolitik/.

Kontakt
Er der øvrige spørgsmål eller kommentarer til vores webshop, varer, forsendelse eller handelsbetingelser, kan du kontakte os på e-mail: hej@frihedsbrevet.dk.

 

Handelsbetingelserne er opdateret 19. oktober 2023.